INTERACTIV. Reacția președintelui Traian Băsescu va opri declarațiile unor politicieni din Ungaria pe tema autonomiei Ținutului Secuiesc?

Data publicării:
adriana nedelea-4

Președintele a susţinut că politicienii maghiari care au venit în Harghita şi Covasna au depăşit limita decenţei în declarațiile lor și este prea mult. „Poate să se perinde prin Harghita şi Covasna toată protipendada politicienilor maghiari. Cred că e ultimul an în care au putut să o facă atât de relaxat", a punctat președintele.

Vona Gabor, liderul partidului extremist Jobbik din Ungaria, a declarat recent că ar susţine un conflict maghiaro-român, dacă acesta este preţul necesar pentru a obţine autonomia Tinutului Secuiesc.

Credeți că reacția președintelui Traian Băsescu va opri declarațiile unor politicieni din Ungaria pe tema autonomiei Ținutului Secuiesc?

Răspundeți la această întrebare prin formularul de comentarii de mai jos, pe Facebook sau prin formularul Digivox și cele mai interesante opinii ale dumneavoastră vor fi prezentate în emisiunea Adrianei Nedelea, „România 24”, între orele 14.00 și 16.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri