"L-am găsit! Este teafăr!". Cine sunt cei trei polițiști care l-au salvat pe copilul căutat timp de 25 de ore

Data actualizării: Data publicării:
politistii care l-au salvat pe copilul disparut
Ministerul Afacerilor Interne face publică o imagine cu cei trei polițiști care l-au găsit în pădure pe băiețelul de doi ani din Botoșani care a fost căutat timp de 25 de ore.. FOTO: Facebook MAI

Ministerul Afacerilor Interne face publică o imagine cu cei trei polițiști care l-au găsit în pădure pe băiețelul de doi ani din Botoșani care a fost căutat timp de 25 de ore.

Cei trei polițiști sunt Laurențiu, Emanuel și Ionuț.

MAI prezintă și povestea salvării micuțului și momentul în care cei trei polițiști l-au auzit plângând în pădure.

Copilul a fost găsit sprijinit de un copac, desculț și ud, strigând după mama lui.

"L-am găsit! Este teafăr! Trimiteți rapid un echipaj în locul în care ne-ați lăsat!", a fost mesajul prin care polițiștii au pus capăt îngrijorării familiei micuțului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Unul dintre cei trei polițiști care l-au găsit în pădure pe băiețelul de doi ani pentru găsirea căruia a fost o mobilizare uriașă a povestit la Digi24 cum a fost găsit copilul.   

Copilul de 2 ani care a dispărut într-o comună din Botoșani a supraviețuit, de unul singur, 25 de ore. A fost găsit sub un copac, cu hipotermie, la 3 kilometri de locul din care a plecat. Plânsul lui a fost auzit de 3 polițiști, în timpul căutărilor disperate la care au participat 200 de oameni, câini, elicoptere și drone cu termoviziune.   

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri