LIGA I. Astra – Pandurii 4-1. Giurgiuvenii au încheiat turul pe locul secund

Data publicării:
s23 20astra 20pandurii 20beta 20251112 20new-35278

La pauză scorul a fost egal, după ce gazdele au deschis scorul prin Seto, în minutul 9, iar Maxim a egalat în minutul 43.

Repriza secundă a aparţinut în totalitate Astrei, care a mai punctat de trei ori, prin Mureşan (minutul48), Budescu (minutul 53) şi Fatai (minutul 55).

Au jucat echipele:

Astra Giurgiu: Lung - Bărboianu, Găman, A. Mureşan, Morais - Distefano, Seidu Yahaya, Seto, De Amorim (Tembo '82) - C. Budescu (Măţel '87), Fatai (Ivanovski '72). Antrenor: Valentin Sinescu

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Unguruşan (Pleaşcă '64), Viera, Mamele, Vlad - Voiculeţ, Nistor (Rusu '80), Răduţ - Maxim, Matulevicius, C. Cristea ( Boutadjine '58). Antrenor: Petre Grigoraş

Cartonaşe galbene: Unguruşan '27, Viera '50, Nistor '53, Voiculeţ '82, Rusu '87

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de Aurel Oniţă şi Dragoş Iliescu. Rezervă a fost Florin Miron, iar observatori Constantin Ştefan şi Claudiu Popa.

Ioan Niculae: Putem să ne batem cu Steaua

"Este una dintre cele mai frumoase seri din acest tur. A fost o echipă extraordinară, au avut controlul mingii și era nedrept dacă se termina egal pentru că am dominat prima repriză." a spus finanțatorul Astrei, Ioan Niculae, la Digi Sport.

După ce formația sa a ajuns la 7 puncte în spatele Stelei, Ioan Niculae nu crede că titlul reprezintă un obiectiv fictiv. "Putem să ne batem la titlu cu Steaua. Cât timp avem șanse, noi ne vom bate pentru fiecare meci și de ce să nu sperăm la titlu. Dacă putem să aducem 2-3 jucători de valoare apropiată cu lotul în iarnă, putem spera și la titlu". a încheiat patronul Astrei.

Grigoraş: Aerul înălţimilor i-a afectat pe jucători

Înfrângerea suferită la Giurgiu a făcut ca Pandurii să coboare pe treapta a treia a podiumului Ligii I, după ce mult timp a ocupat poziţia a doua. Antrenorul Petre Grigoraş a declarat după meci că aerul înălţimilor i-a afectat fizic şi psihic pe elevii săi.

"Am demonstrat cum se poate pierde în 9 sau 10 minute. Am discutat ceva la pauză şi altceva s-a făcut în teren. Unii jucători nu înţeleg cât de greu este să ajungi în fruntea clasamentului. Unii jucători nu înţeleg cât de uşor poţi ajunge mare fotbalist şi o să cadă jos de tot. În partea a doua am jucat cu vârful picioarelor, am fost în aer, şi cred că aerul înălţimilor i-a afectat şi fizic şi psihic. Unii jucători au încercat să joace mai mult pentru ei. Cum ne-am prezentat în partea a doua, nu aveam nicio şansă. Sunt supărat pe ei, dar şi pe mine. Accept înfrângerea, dar azi am tratat partida ca şi cum ni s-ar fi cuvenit locul doi şi am demonstrat cum nu trebuie să te prezinţi. Ne-am dezamăgit fanii, sunt destul de trist", a declarat Grigoraş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri