6.000 de participanţi la mitingul PSD de la Piteşti. Nu toţi au înţeles de ce au venit

Data actualizării: Data publicării:
psd

PSD Argeş a organizat la Piteşti un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu. Manifestanţii, aduşi cu autocarele din localităţile învecinate capitalei de judeţ,  vor şi ca Liviu Dragnea să conducă în continuare partidul. Unii dintre protestatari spun totuşi că au venit pentru că aşa le-au cerut primarii.

Mitingul din piaţa Vasile Milea din Piteşti a fost autorizat iar toate mesajele participanţilor au fost de susţinere a guvernului condus de Sorin Grindeanu.

„Am venit noi. A fost o de-asta... o ambianţă”, spune, grăbit, un participat la demonstraţie.

Reporter: Cu ce aţi venit?

Protestatar: Cu autocarul.

Reporter: V-au adus de la primărie?

Protestatar: Da. Da.

Reporter: Domnul primar?

Protestatar: Da.

Reporter: Şi ce v-a zis?

Protestatar: Pentru România, că nu e bine deloc.

Reporter: Aţi înţeles mesajul?

Protestatar: Nu, acum am venit.

Organizatorii spun că nu au cerut aprobare de la conducerea centrală a partidului pentru a organiza manifestaţia.

Reporter: Aţi luat legătura cu domnul Dragnea? I-aţi spus?

Constantin Ionică, primarul municipiului Piteşti: Nu neapărat. Am comunicat că vom face un miting, la nivel de Bucureşti. Nici nu ne-a încurajat, nici nu ne-a reţinut.

După aproximativ o oră de manifestaţie, oamenii au părăsit piaţa şi s-au îndreptat către autocarele cu care veniseră la protest.

Reporter: Cine v-a zis să veniţi?

Protestatar: Conştiinţa. Să votăm cu PSD.

Aproximativ 6.000 de oameni au participat sâmbătă la mitingul de susținere a PSD la Pitești. Aceaștia cer ca în continuare Executivul să pună în aplicare măsurile pe care le-a promis în timpul campaniei electorale și ca Liviu Dragnea să rămână la conducerea PSD.

 

"Este un miting autorizat, dedicat tuturor argeșenilor, nu numai pentru membrii și simpatizanții PSD, ci pentru toți cei care vor să se respecte programul de guvernare. Mesajul nostru este de stabilitate, solidaritate și unitate. În continuare, sperăm că putem trăi împreună, în țara noastră. România este a tuturor românilor și nu trebuie divizată de dispute politice și diferențe de opinie. Milioanele de voturi primite în 11 decembrie ne obligă să aplicăm proiectul de guvernare", se arată în comunicat.

Citiţi şi:

PSD anunţă că nu organizează niciun miting

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri