Video Momentul în care o fată de 14 ani este spulberată pe trecerea de pietoni, în București. Șoferii au ocolit-o și și-au văzut de drum

Data actualizării: Data publicării:
Momentul în care o fată de 14 ani este spulberată pe trecerea de pietoni, în București
Momentul în care o fată de 14 ani este spulberată pe trecerea de pietoni, în București. Foto: Captură video Digi24

Caz șocant în București. O fată de 14 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer care mai apoi și-a continuat drumul. La fel ca fugarul, alți șoferi au depășit victima și și-au văzut de drum. Câteva ore mai târziu, șoferul, în vârstă de 20 de ani, s-a prezentat singur la poliție.

Fata în vârstă de 14 ani este internată în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, pe secția de anestezie și terapie intensivă, după ce a fost victima unui teribil accident de circulație care a avut loc, sâmbătă, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală.

O cameră de bord a surprins momentul în care adolescenta este lovită în plin, pe trecerea de pietoni, de o mașină albastră, condusă de un tânăr de 20 de ani.

După ce a trântit-o la pământ, șoferul și-a continuat drumul. Cel mai probabil s-a speriat și a încercat să scape.

Și mai grav este că nici ceilalți participanți la trafic, șoferi care așteptau culoarea verde la semafor, nu s-au dat jos să îi ofere primul ajutor victimei întinse pe șosea. Mai mult decât atât, au trecut nepăsători pe lângă ea.

Tânărul de 20 de ani care a lovit-o pe fată a abandonat mașina la câțiva kilometri de locul accidentului, iar după câteva ore s-a prezentat la secția de poliție, însoțit de mama sa. El a fost testat pentru droguri și alcool, dar rezultatele au fost negative.

În momentul de față, acesta este cercetat sub măsura controlului judiciar.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri