Motociclistul rănit în accidentul în care a fost implicată Monica Macovei a fost operat și se află la Terapie Intensivă

Data actualizării: Data publicării:
Mașină implicată în accident.
Monica Macovei a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Constanţa.

Starea motociclistului rănit în accidentul în care a fost implicată Monica Macovei este stabilă, anunță SAJ Constanța. Bărbatul a suferit mai multe fracturi și a fost operat, iar în prezent se află la Terapie Intensivă.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că bărbatul a suferit mai multe fracturi în urma accidentului și a fost operat. Starea sa este stabilă şi este conştient, precizează sursa citată. Motociclistul se află în secţia de Terapie Intensivă a spitalului din Constanța.

Monica Macovei a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Constanţa, fostul ministru al Justiţiei arătând că maşina pe care o conducea a fost lovită de un motociclist.

„Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a maşinii, moment în care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul să îşi revină, de câteva ore încerc să obţin informaţii despre starea lui”, a scris Macovei pe pagina sa de Facebook.

Anterior, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că un accident rutier în care au fost implicate un motociclist şi un autoturism s-a produs, sâmbătă după-amiază pe DN 39, în zona localităţii Mangalia.

„În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului”, a transmis sursa citată.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri