Noapte neagră pe şoselele din ţară. Mai multe persoane, inclusiv copii, au ajuns la spital

Data publicării:
politie accident

Şoferul unui taxi aducea o clientă, dinspre Otopeni către Bucureşti. La un moment dat, a pierdut controlul volanului şi a lovit scuarul de pe mijlocul drumului. Maşina a intrat pe contrasens, unde a lovit un alt taxi care circula regulamentar. În urma accidentului, ambii şoferi, dar şi clienta de origine olandeză, au fost raniţi.

Femeia, în vârstă de 33 de ani, a suferit leziuni toracice, existând suspiciună de fracturi de bazin şi de gambe inferioare.

Un accident grav s-a produs şi în dreptul localităţii Piatra, pe drumul care leagă Tulcea de Constanţa.

Potrivit subinspectorului Adrian Buzescu, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa, un autoturism marca Daewoo, care circula pe DN 22 dinspre Tulcea spre Constanţa, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, intrând în coliziune cu auto Opel, care circula în sens invers. Au fost răniţi uşor ambii şoferi, împreună cu patru pasageri. Printre pasagerii autoturismului Opel se aflau şi doi minori.

Un alt acident a avut loc în centrul Constanţei. Din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate într-o intersecţie, trei maşini au fost distruse, iar două persoane au ajuns la spital. Pentru scoaterea unei persoane din maşină a fost nevoie de echipa de descarcerare.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a se stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri