Video Doi bărbați au vrut să intre în Parlament cu cuțite și un box metalic

Data actualizării: Data publicării:
FotoJet (10)
Doi bărbați au vrut să intre în clădire cu cuțite și un box metalic

Doi bărbaţi de 71 şi 74 de ani, care urmau să participe la o conferinţă dedicată revoluţionarilor, au fost prinşi la intrarea în Palatul Parlamentului cu arme albe - un box metalic şi cuţite tip briceag, ei fiind duşi la audieri. Unul dintre ei a afirmat, enervat de control, că acasă are şi o ”grenadă”. Poliţiştii continuă verificările în acest caz.

„La data de 12.05.2023 , Sectia 17 Politie a fost sesizata de ASP Galiceanu cu privire la faptul ca la intrarea C1 in Palatul Parlamentului lucratorii din cadrul SPP, în urma controlului de securitate, au găsit obiecte interzise la deținere asupra numiților P.A.,  un box metalic, respectiv Ț.F., două cuțite tip briceag.

Aceștia au calitatea de revoluționari și urmau să participe la Conferința Naționala Pentru Demnitatea Revoluționarilor din Decembrie 1989, ce se desfășoară în incinta Palatului Parlamentului, în sala “Nicolae Iorga”. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității, unde urmează să fie preluate pentru stabilirea situatiei de fapt. Ultima persoana a facut afirmatia, iritat fiind de control, ca si acasa detine o ,,grenada”. Continuam verificarile”, a transmis Poliția.

Celor doi bărbați li s-au deschis dosare penale pentru port sau folosire de obiecte periculoase.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri