Video O bucată din tavanul unui supermarket a căzut peste o femeie, în București. Reacția magazinului

Data actualizării: Data publicării:
ID239808_INQUAM_Photos_George_Calin
Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Inquam Photos / George Călin

O femeie în vârstă de 70 de ani a ajuns la spital după ce o bucată din tavanul unui supermarket din Capitală s-a desprins și a căzut peste ea.

Incidentul s-a produs pe strada Liviu Rebreanu la un supermarket. O bucată de aproximativ 2 mp din tavan s-a desprins și a căzut peste o femeie de 70 ani.

Aceasta a fost preluată de un echipaj medical, în stare de conștiență, ulterior fiind transportată la Spitalul Pantelimon, cu traumatisme minore.

Celelalte 10 persoane au ieșit din interior fără probleme, iar magazinul a fost închis.

Pompierii au intervenit cu 2 autospeciale de stingere, respectiv un echipaj medical în sprijin.

Reacția reprezentanților magazinului

„Ne exprimăm regretul pentru incidentul ce a avut loc astăzi, 28 martie, în incinta spațiului în care își desfășoară activitatea magazinul nostru Supeco, situat pe Strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3 al Capitalei. În timpul programului de lucru, în zona de intrare în magazin, deasupra raionului de legume și fructe, a fost desprinsă o bucată de tavan din rigips.

La nivel intern, am luat prompt toate măsurile pentru atenuarea acestui incident, alertând de urgență autoritățile abilitate. Din nefericire, o clientă care se afla la cumpărături în zona respectivă a fost surprinsă de căderea porțiunii respective. Conform reprezentanților ISU, aceasta a suferit leziuni minore, fiind transportată la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon“, unde a primit îngrijiri medicale și se află în stare stabilă. Colegii noștri sunt în legătură directă cu clienta, oferindu-i toată susținerea necesară unei recuperări complete și rapide.

Mulțumim echipelor de intervenție și organelor care s-au prezentat la fața locului și au întreprins rapid demersurile care se impun în astfel de situații.

În continuare, întrucât siguranța clienților și angajaților noștri reprezintă o prioritate și o preocupare permanentă pentru noi, la nivel intern am inițiat o cercetare pentru a stabili care au fost împrejurările producerii acestui incident. De asemenea, întrucât spațiul în incinta căruia își desfășoară activitatea magazinul este închiriat, echipa noastră a informat proprietarul cu privire la cele petrecute.

Rămânem la dispoziția autorităților care investighează această situație, cu mențiunea că vom întreprinde orice măsuri necesare pentru a preîntâmpina pe viitor producerea unor astfel de incidente”, au precizat într-un comunicat de presă reprezentanții Supeco România.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri