O femeie cu mandat european de arestare, descoperită de polițiști după ce a sunat la 112 să anunțe că soțul face scandal

Data publicării:
masina de politie
O femeie cu mandat european de arestare, descoperită de polițiști după ce a sunat la 112 să anunțe că soțul face scandal.

În ziua de 9 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Mărăcineni au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 38 de ani, din Zărneşti, cu privire la faptul că soţul acesteia, un bărbat în vârstă de 38 de ani, provoacă scandal.

Ajunşi la faţa locului poliţiştii au procedat la aplanarea conflictului şi consilierea celor două persoane.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că pe numele femeii, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni de şantaj şi înşelăciune comise pe teritoriul acestui stat.

S-a procedat la informarea persoanei despre semnalarea introdusă în Sistemul Informatic Schengen pe numele său, a fost preluată de poliţiştii de investigaţii criminale şi investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, a fost condusă la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, unde s-a dispus reţinerea acesteia pentru o perioadă de 24 de ore, potrivit Agerpres.

Ulterior, aceasta a fost prezentată judecătorului din cadrul Curţii de Apel Ploieşti care a dispus arestarea preventivă pentru 14 zile.

În cauză urmează a fi demarate procedurile de predare către autorităţile din Italia.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri