Om de afaceri rănit, după ce a aterizat forțat cu avionul. I se întâmplă a doua oară

Data actualizării: Data publicării:
avion aterizare fortata alba
Foto: ISU Alba

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, sâmbătă, pe un câmp din localitatea Vinţu de Jos, din județul Alba. La scurt timp, au ajuns mai multe echipaje de intervenţie şi un elicopter SMURD. În aeronavă era doar pilotul, care a fost rănit la picioare, dar era conştient în momentul când a fost scos din avion. Încă nu se ştie exact ce anume a dus la această aterizare forţată, dar o anchetă va stabili toate detaliile.

IMG-20171021-WA0030
Foto: ISU Alba

Pilotul rănit, sâmbătă, după ce a aterizat forţat cu un avion ultrauşor este un om de afaceri din judeţul Alba, care a mai avut un accident similar în 2013, la acea dată fiind rănit uşor după ce a aterizat forţat cu avionul pe o păşune din apropiere de Alba Iulia, potrivit News.ro.

IMG-20171021-WA0029
Foto: ISU Alba

Bărbatul rănit este Zaharia Groza, patronul unei fabrici din judeţul Alba care produce uşi. Bărbatul are 60 de ani şi în 2013 a mai avut un incident similar, iar la acea dată a fost rănit uşor după ce a aterizat cu avionul pe o păşune din satul Teleac, comuna Ciugud.

IMG-20171021-WA0026
Foto: ISU Alba

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu, a declarat că pilotul a suferit mai multe fracturi şi, după ce va fi stabilizat, urmează a fi preluat de un elicopter SMURD venit de la Târgu Mureş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri