Pasageră în taxi, moartă într-un accident pe Podul Pipera

Data actualizării: Data publicării:
taxi

O persoană a murit şi alte 8 au ajuns la spital, în această dimineaţă, în urma a două accidente produse în Capitală, la interval de o oră. Unul dintre acidente a avut loc în zona Pipera.

O femeie de 37 de ani şi-a pierdut viaţa după ce şoferul taxiului în care se afla a lovit un parapet. Taximetristul se îndrepta dinspre Pipera spre Capitală. La un moment dat, spre coborârea de pe Podul Pipera, șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet despărțitor, mașina s-a răsturnat și s-a oprit într-un gard.

accident Pipera de la Andreea 4 280317

Conducătorul taxiului a fost rănit ușor și transportat la spital. Acestuia i s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Circulaţia în zonă este îngreunată.

La câteva minute distanță, tot în București, alte șase persoane au fost rănite și au ajuns la spital într-un accident în acre două autoturisme s-au ciocnit, iar una dintre ele a plonjat în DâmbovițaPentru scoaterea a două dintre victime a fost nevoie de intervenţia scafandrilor.

accident Dambovita de la Laurentiu 2 280317

Toate cele cinci persoane precum şi şoferul celei de-a doua maşini au fost transportate la mai multe spitale din Capitală. Accidentul s-a produs la intersecţia Splaiului Independeţei cu Şoseaua de Centură a Capitalei.

accident Dambovita de la Laurentiu 5 280317

Primele cercetări arată că accidentul s-a produs pentru că şoferul autoturismului care a ajuns în Dâmbovița nu a acordat prioritate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri