Pasajul Pipera, mai scump cu 16 milioane de lei. Primăria Capitalei va plăti penalizări către firma lui Costel Căşuneanu

Data publicării:
pasaj pipera

Pasajul Pipera a fost inaugurat în 2012, cu un an mai târziu faţă de termenul anunţat iniţial de Primărie şi constructor. Lucrările au început în octombrie 2010 şi ar fi trebuit finalizate după exact un an. Totuşi, pasajul a fost inaugurat abia în primăvara anului trecut, iar costurile finale ale lucrării s-au ridicat la aproape 140 de milioane de lei.

Suma a crescut cu fiecare zi care a trecut de la inaugurare până acum, pentru că firma omului de afaceri Costel Căşuneanu şi-a cerut în instanţă ultima tranşă de bani, pe care primăria nu i-a plătit la finalizarea lucrărilor.

Avocaţii municipalităţii au dat vina pe problemele legate de buget şi au cerut amânarea plăţii şi scutirea de la achitarea penalităţilor. Instanţa i-a dat însă câştig de cauză omului de afaceri, aşa că Primăria Capitalei va plăti către firma acestuia peste 16 milioane de lei.

Pasajul Pipera, lung de peste 700 de metri, a fost construit pentru a descongestiona traficul de la intersecţia Calea Floreasca şi de pe Bulevardul Barbu Văcărescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri