Pană majoră de curent în Bucureşti. Piaţa Victoriei, în beznă

Data actualizării: Data publicării:
bezna totala la metrou Victoriei 080217

Toată zona centrală a Bucureştiului a rămas fără energie electrică, în jurul orei 19:00. A fost afectată Piaţa Victoriei, acolo unde se adunaseră deja câteva sute de protestatari. Nu mai era alimentată nici staţia de metrou de acolo şi nici cele de la Piaţa Romană şi Universitate.

bezna totala la metrou Victoriei 080217

Pana de curent a afectat zonele Piaţa Victoriei, Romană, Universitate, Banu Manta, Ion Mihalache. Practic, tot centrul oraşului.

O avarie s-a produs în Staţia Nord de alimentare cu energie electrică, conform Enel. Situaţia a fost remediată în aproximativ 30 de minute. În acest interval, trenurile de metrou nu au oprit în staţiile afectate de avarie.

Comunicatul Enel: „La ora 19:01 s-a defectat un transformator în Staţia Nord - staţie de înaltă tensiune care alimentează partea de nord a Capitalei (de la Otopeni la Piaţa Romana). S-au trimis imediat echipe care au făcut manevre de realimentare, astfel încât în 22 de minute alimentarea cu energie electrică a fost reluată la toţi consumatorii şi pe toate arterele principale. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest defect tehnic.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri