Plan Roşu de Intervenţie în Sălaj, după ce două microbuze s-au ciocnit. Șapte oameni au fost duși la spital

Data actualizării: Data publicării:
ambulante la locul unui accident in salaj
Plan Roşu de Intervenţie în Sălaj, după ce două microbuze s-au ciocnit. Șapte oameni au fost duși la spital. FOTO: ISU Salaj

Șapte oameni au ajuns la spital după ce două microbuze în care erau 13 pasageri s-au ciocnit în plin în județul Sălaj. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. Impactul dintre cele două microbuze a fost atât de puternic încât unul dintre acestea s-a răsturnat și a ajuns pe câmpul de pe marginea șoselei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, dintre cei 13 pasageri, şase erau din Ucraina. Având în vedere numărul persoanelor implicate, a fost activat Planul roşu de intervenţie.

La faţa locului au fost trimise şase ambulanţe de prim ajutor, două ambulanţe cu medic, o autospecială transport persoane şi victime multiple, o autospecială primă intervenţie şi comandă şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Cele 13 persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, trei fiind încarcerate. În urma accidentului rutier, şapte persoane rănite au fost duse la spital. Patru au fost transportate la UPU Dej, iar trei la UPU Zalău.

Planul roşu de intervenţie fiind dezactivat la ora 5,02.
  

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri