Precizările Poliției despre accidentul în care un pieton a murit lovit de un șofer de autobuz. Unde a fost găsită victima

Data actualizării: Data publicării:
Bandă a poliției cu mesajul nu treceți montată la locul unui accident din București pe 13 iulie 2018.
Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Poliția Rutieră a fost sesizată duminică la ora 6.30 prin apel la 112 în legătură cu bărbatul lovit mortal de un șofer de autobuz. Cercetările în acest caz sunt coordonate de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 3.

ACTUALIZARE 15.55. În cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. 

Șoferul este audiat la sediul Brigăzii Rutiere. Până la acest moment nu s-a luat nicio măsură preventivă.

Știrea inițială

Brigada Rutieră anunță că a fost sesizată la 6.30 prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe bulevardul Nicolae Grigorescu se află un bărbat întins pe partea carosabilă, fără să prezinte semne vitale.

La fața locului au fost trimiși polițiști și criminaliști din cadrul Brigăzii Rutiere, care au constatat că bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că accidentul de circulație s-a produs în jurul orei 06:00, pe bulevardul Nicolae Grigorescu, în proximitatea stației “STB Constatin Brâncuși”.

Polițiștii precizează că în accidentul de circulație a fost implicat un autobuz din cadrul STB, al cărui șofer a fost depistat, după ce a fost transmis în atenție, în zona bulevardului Constantin Prezan.

După depistarea lui, polițiștii rutieri l-au testat cu ambele aparate din dotarea Brigăzii Rutiere, rezultatul indicat fiind 0, respectiv negativ.

Șoferul de autobuz a fost condus la sediul INML pentru prelevare de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri