Video Primele imagini cu prăbușirea avionului la Milano. În accident și-au pierdut viața miliardarul Dan Petrescu, familia și câțiva prieteni

Data actualizării: Data publicării:
Imagini cu momentul în care se prăbușește avionul românesc la Milano
Au apărut primele imagini cu momentul prăbușirii avionului lui Dan Petrescu.

Au apărut primele imagini cu momentul prăbușirii avionului lui Dan Petrescu. Au fost filmate de o cameră de bord, pe șosea. Vedem în aceste imagini cum aeronava miliardarului pică necontrolat și se izbește de clădire.

Valentin Stan, jurnalist Digi24: Sunt imagini greu de privit, imagini cu puternic impact emoțional, surprinse de camera de bord instalată pe o mașină. Se vede aeronava care se îndreaptă aproape perpendicular către sol. Este o manevră greu de explicat.

Se vede cum se izbește cu viteză de acea clădire și se ridică un nor mare de fum negru și gros. Opt persoane se aflau la bord.

Sunt imagini care cu siguranță vor ajunge și la anchetatorii italieni. Știm că deja au recuperat și cutia neagră a aeronavei. Toate vor fi puse cap la cap pentru a înțelege exact cum a avut loc acest accident aviatic.

Specialiștii în aviație spun că dacă ar fi fost doar o problemă la motor, evoluția aparatului de zbor nu ar fi arătat așa. Avionul ar fi trebuit să planeze în acel caz.

Tragedia aviatică din Milano: Miliardarul Dan Petrescu ar fi cerut să se întoarcă pe aeroport. A fost găsită cutia neagră a avionului

Miliardarul român care a murit în accidentul aviatic din Italia era la manşa aparatului de zbor în momentul prăbuşirii, potrivit datelor din anchetă. Dan Petrescu a cerut să revină pe aeroport la câteva minute de la decolare, potrivit „Corriere della Sera”, care a publicat ultima convorbire cu turnul de control. Între timp, cutia neagră a avionului a fost recuperată, iar procurorii au găsit și imagini de pe camerele de supraveghere, care surprind momentul impactului.

Un avion privat românesc s-a prăbușit într-o clădire din Milano. Toate persoanele de la bord au murit

Omul de afaceri Dan Petrescu, soția acestuia și fiul lor au murit în tragedia aviatică cu opt morți. Datele privind viteza și altitudinea arată că ceva neașteptat s-a întâmplat cu 16 secunde înainte de prăbușire.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri