Probleme cu plata rovinietei în toată ţara. Promisiunea CNADNR

Data publicării:
captura site rovineta

ACTUALIZARE 12:00 CNADNR anunță că nu se vor emite amenzi pentru șoferii surprinși în trafic fără rovinetă pe durata blocajului în funcționarea sistemului de achiziționare a rovinetei și de plată prin SMS a taxei de pod de la Fetești. Detalii, aici.


Problema a apărut în jurul orei 4:00 dimineața, la sistemul informatic. Cei de la CNADNR spun că a picat unul dintre servere, astfel încât rovinetele nu pot fi achiziționate din benzinăriile din întreaga țară și nici nu pot fi cumpărate cu plata prin SMS.

CNADNR încearcă în prezent să modifice sistemul informatic, astfel încât persoanele carte au trecut în această perioadă pe drumurile naționale, pe autostrăzi, fără să poată plăti rovineta să nu fie amendați.

Pe drumurile naționale există aproape 100 de camere care verifică dacă șoferul respectiv a achitat rovineta.

Nu poate fi plătită nici taxa de la Fetești, pentru că funcționează pe același sistem, însă cei care au drum spre mare pot să treacă totuși fără să achite, ținând cont că taxa de la Fetești poate fi plătită prin SMS până la ora 24:00 a următoarei zile față de cea de trecere şi poate sunt şanse ca până atunci defecţiunea să fie remediată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri