Probleme pe A2. Șoferii nu au putut plăti taxa de la Fetești

Data actualizării: Data publicării:
fetesti taxare 1

Au fost probleme în această dimineață la plata taxei de pod de la Fetești, în plin sezon estival. Șoferii nu au putut plăti taxa din cauza unei defecțiuni. Deocamdată nu este cunoscută cauza acesteia. Cei care au trecut în acest interval pe acolo au răgaz timp de 24 de ore să plătească taxa.

Actualizare 11:30. CNAIR transmite că defecțiunea a durat 40 de minute și că a fost remediată.


Șoferii care se îndreaptă la această oră spre litoral, dar și cei care se întorc în București, nu pot plăti taxa de trecere a podului Feteşti-Cernavodă, nici la benzinăriile autorizate și nici electronic (prin sms).

Potrivit CNAIR, aceste probleme tehnice vor fi remediate în aproximativ o oră.

După remedierea defecțiunilor, șoferii vor putea plăti taxa la ghişeele de la km 144, în numerar sau prin sms (la numărul 7577).

Problema vine într-un moment cât se poate de neprielnic. Potrivit centrului Infotrafic al Poliției Române, circulația este foarte intensă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța - aproximativ 50 de autovehicule pe minut.

„Conducătorii auto care se deplasează pe această rută sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic”, recomandă polițiștii.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri