PSD Sibiu i-a reclamat la Poliţie pe protestatari că au lăsat ouă la uşa sediului partidului

Data actualizării: Data publicării:
Sibiu 3 050217

Reprezentanţii organizaţiei municipale a PSD Sibiu au depus o plângere la Poliţie în care reclamă că persoane neidentifiate din rândul protestatarilor din 1 februarie au depus gunoaie în faţa uşii sediului şi au lipit afişe defăimătoare.

Sibiu 3 050217

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au primit o reclamaţie din partea organizaţiei municipale a PSD Sibiu.

"Reprezentanţii PSD Sibiu au depus o reclamaţie la Poliţia Municipiului Sibiu, la Biroul de Ordine Publică. Este o sesizare care face referire la un incident din 1 februarie, când în faţa sediului au fost lăsaţi saci cu gunoi”, a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit acesteia, în cauză se fac verificări pentru identificarea autorilor.

În reclamaţie se precizează, de asemenea, că proptestatarii au lipit afişe defăimătoare pe uşile sediului partidului. Dacă vor fi identificaţi autorii, este posibil să fie sancţionaţi pentru încălcarea legistaţiei de ordine publică.

Imediat după debutul protestelor, aproape seară de seară protestatarii s-au oprit în faţa sediului PSD Sibiu, unde au lăsat saci cu gunoi, afişe, ouă sau coroane de flori.

După ce Guvernul a anunţat că abrogă OUG 13, protestatarii nu se mai opresc în faţa sediului organizaţiei municipale, chiar dacă scandează împotriva PSD şi ALDE în momentul în care trec prin faţa sediului respectiv, aflat în capătul bulevardului pietonal din oraş.

Polițiștii l-au audiat pe Alexandru Munteanu, cel care a obținut autorizația pentru protestul din întâi februarie, scrie turnulsfatului.ro.

El a făcut și un scurt comentariu legat de audierea sa de către polițiști pe pagina de Facebook. ”Eu am obținut autorizația pentru mitingul din 1 februarie și acesta a fost motivul pentru care am fost audiat de către poliție. Pe perioada protestului am stat permanent în fruntea coloanei, nu am știut ce se petrece pe întreaga desfășurare de peste un kilometru. Ei au spus în acea plângere că s-a vandalizat sediul PSD, că s-au depus cruci și pungi de gunoi și că au fost nevoiți să spele. Eu nu am văzut lucrurile acestea. Cert este că și în marșurile din următoarele zile, atunci când n-am mai fost eu cel care a obținut autorizația, s-au depus ouă în fața sediului și saci de gunoi, dar nu s-a mai depus nicio plângere”, a declarat Alexandru Munteanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri