Război online între Klaus Iohannis și Victor Ponta 

Data publicării:
Colaj nou Ponta si Iohannis Digi24 3

„În legătură cu tema salarizării demnitarilor, dezbătută în aceste zile, vreau ca lucrurile să fie foarte clare: în ultimele luni, am discutat de mai multe ori cu prim-ministrul această temă, la inițiativa acestuia. Subscriu ideii că remunerația demnitarilor trebuie să reflecte importanța lor în stat și că nu e posibil ca un ministru să aibă venituri mai mici decât propriii subordonați. Aceasta este o chestiune de principiu. Înțeleg și reacția oamenilor care așteaptă performanță din partea demnitarilor, după cum cred că o asemenea măsură trebuie în timp corelată cu reașezarea întregului sistem de salarizare. În rest, în ceea ce privește modalitățile de realizare a acestui principiu, ele revin în sarcina Guvernului și Parlamentului. Nu pot să accept însă ideea că un Guvern adoptă în mod solidar o anumită decizie, iar apoi prim-ministrul își propune să revină asupra ei. Aceasta ar fi o lipsă de coerență a actului guvernamental, care pune sub semnul întrebării dacă România mai are sau nu Guvern funcțional”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.  

În legătură cu tema salarizării demnitarilor, dezbătută în aceste zile, vreau ca lucrurile să fie foarte clare: în...

Posted by Klaus Iohannis on Friday, July 10, 2015

La rândul său, premierul Victor Ponta i-a răspuns preşedintelui. „O precizare utilă pentru opinia publică - ultima discuţie a mea cu Dl Iohannis a fost în ziua de 5 iunie când mi-a cerut să demisionez. De atunci nu am mai vorbit niciodată despre niciun subiect!”, a scris premierul.

O precizare utila pt opinia publica - " ultima discutie a mea cu Dl Iohannis a fost in ziua de 5 iunie cand mi-a cerut sa demisionez/ de atunci nu am mai vorbit niciodata despre niciun subiect!"

Posted by Victor Ponta on Friday, July 10, 2015

Citiți și:
Rovana Plumb: Am fost informaţi că e decizie comună preşedinte-premier interimar pe salariile demnitarilor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri