Video Reacția lui Florin Salam după ce s-a prezentat în fața procurorilor: „Îmi pare rău că m-am trezit din somn”

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2024-02-08 190340
Florin Salam a fost lăsat să plece acasă după audieri și a intrat imediat live pe o rețea socială, unde a spus că totul e doar o înscenare. Foto: captură video TikTok

Cunoscutul cântăreț de manele, Florin Salam, a fost pus sub acuzare după ce ar fi înșelat un român cu 5.500 de euro. Cântărețul i-a promis unui mire că-i va cânta la nuntă și nu s-a mai dus. Artistul a fost lăsat să plece acasă după audieri și a intrat imediat live pe o rețea socială, unde a spus că totul e doar o înscenare.

„Îmi pare rău că m-am trezit din somn de dimineață, că nu mi-am făcut somnul”, a spus Florin Salam pe TikTok. 

Luat direct din pat cu mandat Florin Salam a urcat în mașina jandarmilor și a fost dus în fața procurorilor din Târgoviște. Trei ore a stat la audieri cel supranumit Regele Manelelor. Cât timp a dat cu subsemnatul, soția sa l-a așteptat pe hol. Și cei care l-au denunțat au venit însoțiți de avocat. L-au acuzat pe artist că în cea mai importantă zi din viața lor nu a venit să le cânte, deși ar fi încasat banii. 

Nu au semnat un contract, tocmai de aceea nu poate să-și recupereze banii în instanță. Așa a ajuns să facă plângere pentru înșelăciune, infracțiune pentru care Florin Salam a fost pus oficial sub acuzare. În drum spre casă a făcut live pe TikTok și a negat acuzațiile.  

Florin Salam: „Care aveți nevoie de serviciile mele, vorbiți cu mine personal, ca eu să-mi asum în fața voastră tot ce înseamnă dorințele voastre... contractual. Nu există altfel de discuție de acum încolo cu absolut nimeni, decât cu contract, practic cu niște clauze. Gata, în sfârșit lucrăm ca profesioniștii, ca să nu mai existe situații de-astea cu zvonuri și cu nu stiu ce. 

De pierdut tot voi pierdeți, vă asigur eu, din orice punct de vedere. Și de acum încolo am să-i dau în judecată pe ăștia care nu aveți dovezi, care nu aveți probe”. 

Florin Salam a fost adus de jandarmi la audieri, pentru că, deși a fost citat de mai multe ori, nu s-a prezentat.  

Beatrice Comăniceanu, avocat: „Pentru că a fost citat pe o altă adresă, nu unde domiciliază acum. Nu a știut, este un dosar vechi din 2019 și acum a fost efectiv prima oară când a aflat de această persoană. 

I s-a adus la cunoștință o reclamație făcută de o anumită persoană și atât. Nu a dat nicio declarație, este suspect...”. 

E a doua vizită pe care Florin Salam o face la poliție în mai puțin de o lună. A mai dat declarații în fața oamenilor legii după ce o tânără l-a acuzat că a bătut-o într-o cameră de hotel. 

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri