Recunoştinţă colectivă | Tinerii au împărţit flori cadrelor medicale

Data publicării:
flori mia lungu.jpg 2

„Am dăruit ‎flori cadrelor medicale de la Spitalul de urgenţă Floreasca, Spitalul Municipal, Spitalul de arşi şi Centrul de tranfuzie sanguină Bucureşti.

Vă povestesc o întâmplare care ne-a adus lacrimi în ochi:

După ce am terminat de împărţit trandafiri la Spitalul Municipal, am ieşit afară şi ne-am îndreptat spre ieşire. Ne-am oprit un pic pe trotuar pentru a ne bucură împreună de reuşită şi a schimbă poveşti. O tânăra îmbrăcată în uniformă SMURD a venit după noi şi ne-a spus aşa :

"Am venit să va mulţumesc din partea colegilor mei şi a doctorilor din spital pentru gestul frumos pe care l-aţi făcut. Noi am fost în prima maşină care a ajuns vineri la faţă locului. Şi vreau să ştiţi că astăzi, prin ceea ce aţi făcut, ne-aţi redat încrederea. În tineri, în români şi în faptul că se poate mai bine". Avea lacrimi în ochi şi noi eram cu toţii blocaţi. Aşa cum nici ei nu s-au aşteptat la surpriza noastră, nici noi nu ne-am aşteptat la acea minunată mulţumire.

Eu vă mulţumesc din suflet pentru ajutor. Au fost alături de mine puşti de 18-19 ani. Au fost colegi, prieteni, şi oameni pe care nu i-am văzut niciodată. Asta mă face să cred că se pot schimbă multe în bine. NOI, fiecare dintre noi, putem schimbă România în bine. Sunt gesturi mici dar care motivează şi contează foarte mult”, a povestit pe Facebook Mia Lungu.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri