Șapte trenuri anulate, un drum închis și trafic îngreunat pe A2 și A3

Data publicării:
170106__VREMEA_IARNA_ZAPADA_BUCURESTI_31_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Noi probleme în circulația rutieră și cea feroviară, marți dimineață, în urma ninsorii și a viscolului. Șpate trenuri au fost anulate, iar DN3 a fost închis în județul Călărași. Pe autostrăzile A2 și A3 se circulă în condiții de iarnă.

170106__VREMEA_IARNA_ZAPADA_BUCURESTI_31_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Traficul rutier pe DN3, între localităţile Mihai Viteazu şi Plevna, din judeţul Călăraşi, este întrerupt din cauza viscolului şi a sulurilor de zăpadă, informează Centrul Infotrafic al IGPR.

Pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti se circulă cu dificultate, vizibilitatea fiind scăzută sub 100 de metri din cauza viscolului. 

Şi pe A2 Bucureşti-Constanţa traficul este îngreunat. Între Fundulea şi Lehliu vizibilitatea este sub 100 de metri, iar între Lehliu şi Drajna vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri din cauza viscolului.

Șapte trenuri anulate

CFR Călători informează că la ora 8:00 nu erau linii închise și nici trenuri blocate, dar că circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe întreaga reţea.
 
„Legăturile feroviare sunt asigurate pe toate rutele, iar pentru ziua de 17 ianuarie operatorul naţional de transport feroviar de călători, CFR Călători, a anulat 7 trenuri, dintre care - R 8572 și R 8573 pe secţia CF Fetesti-Slobozia Veche și retur şi R 8382, R 8381, R 8384/R 8385, R 8388 pe relaţia Mangalia - Constanta și retur”, precizează CFR Călători într-un comunicat.
 
Pe rutele Ciulnița-Călărași, Constanța-Mangalia, Urziceni - Slobozia şi Medgidia -Tulcea se circulă cu tracțiune Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot înregistra întârzieri.
 
Judeţele Constanţa şi Călăraşi, alături de Caraş-Severin şi Mehedinţi, se află sub avertizare cod galben, de luni seară şi până marţi după-amiază. Meteorologii au atenţionat că, până miercuri seară, în sudul şi sud-estul ţării va fi vânt, care va putea depăşi la rafală 55 de kilometri pe oră, iar în Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei şi în Dobrogea vor fi ninsori slabe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri