Șase persoane reținute după ce au bătut un agent de penitenciar în Craiova. Doi agresori sunt căutați încă

Data actualizării: Data publicării:
bataie intr-un club din craiova
Un agent din cadrul Penitenciarului din Craiova a fost bătut cu bestialitate, după un scandal izbucnit într-un club din oraș. FOTO: Captură video Digi24

Șase persoane au fost reținute după scandalul în care un agent de penitenciar a fost bătut cu bestialitate în centrul Craiovei. Alți doi tineri implicați în conflict sunt căutați.

Opt tineri au fost implicați în scandalul izbucnit într-un club din oraș, în urma căruia agentul, dar și o altă persoană au ajuns la spital.

Șase dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi duși la instanță cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii încă îi caută pe doi dintre suspecți.

Răfuiala între cele două grupuri a avut loc atât în interiorul, cât și în exteriorul clubului, aflat chiar în centrul municipiului Craiova.

În imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede cum agentul de la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova este bătut cu bestialitate de mai mulți tineri. La un moment dat, unul dintre ei a scos din buzunar un cuțit și a încercat să-i lovească pe cei din interiorul clubului. Scandalul a continuat și afară, unde a fost lovit un alt tânăr.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri