Student găsit mort într-o cameră de cămin din București. Prima ipoteză a anchetatorilor

Data actualizării: Data publicării:
ancheta politie
Foto: Captură video Digi24

Un student de 20 de ani a fost găsit mort într-o cameră de cămin, în Capitală. Surse Digi24 spun că pe corpul acestuia nu au fost găsite urme de violență, iar anchetatorii iau în calcul o supradoză.

Studentul era din Focșani și locuia de la începutul lunii într-un cămin de pe Bulevardul Energeticienilor din Sectorul 3 al Capitalei.

Tânărul de 20 de ani a fost găsit mort în camera de cămin. Un coleg era îngrijorat că nu îi răspunde, iar administratorul căminului a alertat autoritățile. Ceilalți colegi de cămin spun că și-au dat seama ce s-a întâmplat abia când au venit polițiștii.

Prima ipoteză a anchetatorilor este o supradoză de droguri, însă rezultatele de la Institutul de Medicină Legală vor arăta exact cauza decesului. 

Radu Țincu, medic toxicolog: "Când discutăm despre supradoze, unele dintre ele, asocierile de substanțe pot să producă o stare de comă suficient de profundă care să determine oprirea respirației. Stopul respirator reprezintă o cauză frecventă de mortalitate."

Surse apropiate anchetei spun că în camera tânărului au fost găsite mai multe medicamente antidepresive, dar și alcool.

Cătălin Țone, expert antidrog: "E o practică în zona elevilor și studențească să se consume aceste medicamente cu alcool."
 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri