Studentă la Conservator premiată internaţional, ameninţată cu dosar penal pentru studiul la pian

Data publicării:
pianobeginner

O studentă la Conservator a fost amendată de poliţie după ce a fost reclamată de un vecin, deranjat că ea studia la pian. În plus, tânăra a fost ameninţată şi cu dosar penal, scrie stiridecluj.ro.

pianobeginner

”Tocmai am fost amendată pentru studiul la pian ăn urma plangerii unui vecin, iar amenzile "vor crelte li vor fi urmate de un caz penal" dacă persist în a studia, căci vecinul nu are de gând, bineînţeles, să se oprească aici. Da, minunatele măsurători "secrete" au inregistrat un moment de 37 decibeli în studiul meu, maximul legal fiind de 35. Mulţumesc, Primăria clujeană, aceeaşi primărie care ne premiază la 10 pentru Cluj, aceeaşi primărie care se mândreşte prin ziare cu performanţele noastre. Mai trebuie câte o zi de asta, România, o zi în care să îmi aminteşti cât de infectată eşti de paraziţi. O zi în care să privesc altfel întrebarea "Păi, şi vrei să rămâi în ţară?" Impulsul la nervi e un mare "Nu", dar vreau să rămân în ţară. Vreau să rămân în ţară şi să ştiu că sunt o picătură de spirt printre microbi.
Mulţumesc, Cluj. Sper că nu mai candidăm pentru Capitala Culturală Europeană sau ceva titlu de ăsta, nu?”, a relatat tânăra revoltată, pe Facebook.

Tânăra, care a obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale, spune că, deși a respectat orele de liniște, reclamantul i-a făcut probleme din prima zi de când a apărut în bloc, cerându-i să se mute.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri