Taximetrist reţinut după ce ar fi furat telefonul unui adolescent apoi l-a târât cu mașina

Data actualizării: Data publicării:
taxi1

Un taximetrist de 22 de ani a fost reţinut pentru tâlhărie calificată, el fiind acuzat că i-a furat telefonul unui adolescent de 17 ani şi că l-a târât pe o distanţă de 100 de metri cu maşina pe care o conducea.

Poliţişti de la Secţia 2 din Capitală au fost sesizaţi de către un adolescent, în vârstă de 17 ani, că, sâmbătă, în jurul orei 04:00, în timp ce se afla în faţa locuinţei sale, împreună cu fratele său, un taximetrist care i-a transportat la adresa respectivă a încercat să-i fure un telefon mobil.

În urma investigaţiilor a reieşit că cei doi fraţi au plecat din Centrul Vechi al Capitalei cu un taximetru, însă pe traseu şoferul i-a cerut tânărului de 17 ani telefonul mobil, sub pretextul că vrea să sune un prieten.

„În momentul ajungerii la destinaţie, şoferul le-a cerut celor doi să coboare pentru a împinge autoturismul deoarece voia să schimbe alimentarea motorului de pe gaz pe benzină şi avea nevoie de ajutor pentru a porni, după care a demarat, fără a restitui telefonul. Întrucât portiera dreapta faţă rămăsese deschisă, victima a încercat să se urce în autoturism însă nu a reuşit, fiind târât pe o distanţă de aproximativ 100 de metri”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

După ce şoferul autoturismului a oprit şi tânărul de 17 ani a reuşit să-şi recupereze telefonul, taximetristul a fugit, fără ca adolescentul să reţină numărul de înmatriculare, firma sau indicativul maşinii.

Poliţiştii au stabilit că fapta a fost comisă de un tânăr de 22 de ani, acesta fiind prins şi dus la audieri. El a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri