Trei oameni răniți într-un accident pe A2

Data actualizării: Data publicării:
acc

Trei oameni au fost răniţi în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui. Pe o ceaţă densă, şoferul unui autoturism a intrat într-o maşină de deszăpezire. Circulaţia a fost deviată mai mult de două ore de la kilometrul 64 pe ruta Lehliu-Ovidiu-Constanţa.

ACTUALIZARE:  Traficul rutier pe Autostrada Soarelui blocat în urma unui accident soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor două şi în care au fost implicate trei autovehicule, a fost reluat după mai multe de două ore.


 

La această oră, traficul rutier este oprit pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucureşti - Constanţa, pe tronsonul Lehliu-Gară - Drajna, la kilometrul 82, precizează centrul Infotrafic.

Circulaţia a fost deviată pe ruta DN3A Lehliu-Gară - Drajna.

accident a2 23 decembrie (1)
accident a2 23 decembrie (1)

Foto: Alexandru Rusa/DigiVOX

Conform primelor informaţii, au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară de împrăştiere a materialului antiderapant.

Autoutilitara se deplasa pe banda de urgenţă, având în funcţiune semnalele luminoase în momentul când primul autovehicul a intrat în spatele acesteia, iar în urma impactului mașina a fost aruncată într-un alt autoturism care venea din spate.

Trei persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă iar echipajele de urgență încearcă să o descarcereze.

Poliția Rutieră informează că în zonă este ceaţă, vizibilitatea fiind de aproximativ 100 de metri.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri