Trafic blocat pe Valea Oltului de un șofer care și-a pus mașina de-a latului drumului. Bărbatul a fost reținut

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Trafic blocat pe Valea Oltului de un șofer care și-a pus mașina de-a latului drumului. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Inquam Photos / George Călin

Un tânăr de 25 de ani din Brăila a fost dus la sediul poliţiei, marţi după-amiază, după ce a blocat cu maşina circulaţia pe Valea Oltului, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în zona Cornet, unde se desfăşoară lucrări de către cei de la Drumurile Naţionale, tânărul fiind reţinut după ce a refuzat să se supună indicaţiilor agenţilor chemaţi de drumari în ajutor.

„La data de 10 octombrie, poliţiştii din Vâlcea au fost sesizaţi de către lucrătorii de la drumuri care desfăşurau lucrări în zona Cornet despre faptul că un conducător auto a blocat traficul pe DN 7. A fost solicitat sprijinul poliţiştilor din zonă, moment în care acesta s-a blocat în maşină, refuzând să respecte indicaţiile poliţistului ajuns la faţa locului. Acesta a solicitat sprijinul colegilor în momentul în care bărbatul a plecat cu maşina, ignorând semnalele poliţiştilor, fiind oprit de către un echipaj în zona Călineşti. Întrucât bărbatul nu s-a supus indicaţiilor poliţiştilor şi a devenit recalcitrant, a fost imobilizat şi urmează să fie condus la sediul poliţiei, pentru verificări suplimentare şi dispunerea măsurilor legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu.

Tânărul urmează să fie şi testat pentru a se vedea dacă a consumat droguri sau alcool.

Circulaţia pe Valea Oltului a fost blocată pe ambele sensuri timp de aproximativ o oră din cauza acestui incident. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri