Trei morți într-un accident rutier la Bragadiru

Data publicării:
02022013 20accident 20bragadiru-47339

Un vehicul cu numere de înmatriculare din Bulgaria ar fi ieșit de pe carosabil și a lovit o dubă parcată pe marginea șoselei.

Cei doi copii, împreună cu a treia victimă care a decedat, un bărbat, pieton, ar fi fost prinse între cele două mașini.

Șoferul care a ieșit de pe carosabil a fost fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Acesta nu consumase alcool, dar a pierdut controlul asupra vehiculului și a derapat, cel mai probabil din cauza vitezei. Este vorba de un localnic, deci nu se pune problema că nu ar fi cunoscut drumul, a precizat șeful Poliției rutiere Ilfov. Poliția va cere arestarea lui.

„Din primele cercetări și din declarația martorilor oculari, conducătorul autoturismului înmatriculat în Bulgaria a circulat cu o viteză excesivă, a pierdut controlul asupra vitezei de deplasare, a lovit o dublă care era staționată, în care nu se afla nicio persoană, iar din impact a fost proiectat peste un bătrân care era pe trotuar împreună cu cei doi nepoței de 6, respectiv 7 ani.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, a indicat o alcoolemie de 0,0 miligrame pe litru”, a declaratSilviu Rusen, șeful Poliției rutiere Ilfov.

Șoferul și pasagerul din dreapta sunt răniți și se află la spital. Dacă va fi găsit vinovat, șoferului i se va întocmi dosar penal. El este din localitatea Bragadiru.

Un martor a văzut cum mașina înmatriculată în Bulgaria a depășit pe prima bandă de mers, lucru interzis de Codul Rutier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri