Turiști încătușați la Mamaia, după un scandal izbucnit pe terasa unui hotel

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu catuse
Foto: Getty Images

Patru tineri din Craiova au fost încătușați de jandarmi, duminică-după amiază, pe terasa unui hotel din Mamaia, după ce au făcut scandal și au refuzat să se legitimeze. Poliția a fost chemată pentru că respectivii turiști ascultau muzică dată tare, iar când li s-a cerut să o oprească, au intrat în conflict cu administratorul și agentul de pază al unității.

„Astăzi, în jurul orei 15:30, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi despre faptul că pe terasa unui hotel ar fi avut loc o altercaţie între 4 turişti şi administratorul, precum şi agentul de pază, ca urmare a faptului că primii ar fi fost deranjaţi de solicitarea de a opri muzica, aceasta fiind la o intensitate ridicată. La faţa locului au ajuns jandarmi din cadrul G.M.J. Constanţa care au procedat la încătuşarea turiştilor, întrucât se manifestau recalcitrant şi au refuzat să se legitimeze, ulterior fiind conduşi la sediul poliţiei pentru stabilirea identităţii acestora”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța, citat de Agerpres.

Persoanele respective au fost identificate, fiind vorba despre patru bărbaţi din Craiova, cu vârstele cuprinse între 28 şi 38 de ani. Poliţiştii efectuează cercetări, în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precizează Poliția.

VIDEO. Imagini de la scandalul din Mamaia, unde patru bărbați au fost duși încătușați la secție

Incidentul intervine la câteva zile de când, în aceeași stațiune, un alt scandal a pornit tot de la muzică. Trei persoane au ajuns atunci la spital în urma unei încăierări generale. Turiștii, clienți ai unei terase din Mamaia, s-au luat la bătaie între ei, apoi cu agenții de pază ai localului. Scandalul a pornit din cauza unei melodii ruseaști cerută DJ-ului de un grup de turiști moldoveni.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri