Un al patrulea suspect în cazul pistolului furat dintr-o locuinţă din Voluntari, prins în Aeroportul „Henri Coandă”

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Un al patrulea suspect în cazul pistolului furat dintr-o locuinţă din Voluntari, prins în Aeroportul „Henri Coandă”.

Cel de-al patrulea suspect în dosarul care vizează furtul unui pistol, al muniţiei şi al unor bijuterii dintr-o locuinţă din Voluntari, un tânăr de 19 ani, a fost prins joi, la Aeroportul „Henri Coandă”, pe numele său fiind deja emis un mandat de arestare în lipsă.

La data de 8 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au fost informaţi de către poliţiştii I.G.P.F-., cu privire la faptul că la Punctul Poliţiei de Frontieră Aeroportul Bucureşti Otopeni a fost depistat un bărbat de 19 ani, urmărit la nivel naţional, care s-a deplasat cu o aeronavă pe ruta Bruxelles- Bucureşti. În acest context, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au pus în aplicare mandatul de arestare preventivă în lipsă, emis de către Judecătoria Buftea pe numele bărbatului de 19 ani, bănuit de comiterea faptei de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în cauză fiind sesizată la data de 6 ianuarie a.c., sustragerea unui pistol, a cartuşelor aferente şi a unor bijuterii, dintr-o locuinţă situată în oraşul Voluntari”, a transmis IPJ Ilfov.

Bărbatul a fost depistat înj jurul orei 13:00, la Aeroportul „Henri Coandă”, unde sosise cu o cursă de la Bruxelles, afirmă surse apropiate anchetei.

Acesta a fost dus Judecătoria Cornetu, pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă, mandat care a fost emis în 3 februarie.

 Bărbatul prins joi este cel de-al patrulea autor în cazul furtului unui pistolul, a muniţiei şi a mai multor bijuterii din locuinţa unui fost ofiţer SRI, aflată în  Voluntari (judeţul Ilfov).

Furtul a avut loc în 6 ianuarie, dintr-o locuinţă din oraşul Voluntari. În 30 ianuarie, arma şi cartuşele au fost descoperite într-un lac, fiind scoase cu ajutorul scafandrilor.

În acelaşi dosar mai este cercetat, în stare de arest, un bărbat în vârstă de 23 de ani, suspectat că a luat parte şi la alte furturi din locuinţe produse în localităţi de pe raza judeţului Ilfov, iar un altul, de 24 de ani, se află sub control judiciar.

Sâmbătă, un alt bărbat, de 23 de ani, implicat şi el în acest caz, a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri