Un avion Blue Air care se întorcea de la Milano la Bucureşti a avut probleme înainte de aterizare

Data publicării:
blue air

Aeronava companiei Blue Air, YR-BAC, care a efectuat ieri, 19 iunie, zborul 0B160 pe ruta Milano Linate - Bucureşti, a aterizat în condiţii normale, toţi pasagerii ajungând în siguranţă la destinaţie”, a declarat, pentru News.ro, directorul general al companiei, Gheorghe Răcaru.

Potrivit acestuia, cu câteva minute înainte de aterizare, cabina s-a depresurizat, iar măştile de oxigen au fost coborâte, conform procedurilor, pentru a asigura siguranţa pasagerilor până la aterizare.

“Situaţia nu a pus în niciun moment în pericol securitatea pasagerilor şi sau a echipajului. În prezent aeronava este supusă verificărilor tehnice”, mai spune Răcaru.

Potrivit ştirilor ProTv, pasagerii au povestit că turbulenţele au început imediat după decolare, iar măştile au căzut după alte câteva minute.

Pilotul i-a anunţat ulterior că s-a depresurizat cabina, iar panica pasagerilor a crescut când acesta le-a transmis că avionul trebuie să aterizeze de urgenţă.

Oamenii au povestit că, la aterizare, au ajuns mai multe ambulanţe, iar din avion curgea un lichid, însă au lăudat pilotul că i-a salvat, potrivit sursei citate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri