Un băiat de 13 ani s-a sinucis în baia locuinței. El a fost găsit spânzurat, iar echipajele medicale nu au reușit să-l resusciteze

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta smurd
Foto: IGSU

Două echipaje de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu au încercat să îl resusciteze pe un băiat în vârstă de 13 ani din Turnu Roşu, care a decedat după ce „a încercat să se sinucidă prin spânzurare” în baia locuinței, a anunţat SAJ.

„SAJ Sibiu a trimis de la Tălmaciu un echipaj de tip B, în localitatea Turnu Roşu, unde un minor de 13 ani a încercat să se sinucidă prin spânzurare. În acelaşi timp cu echipajul SAJ a fost trimis şi echipajul cu medic de la ISU. Echipajul SAJ sosit la faţa locului a găsit minorul în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare. Împreună cu echipajul ISU au continuat resuscitarea, dar din păcate băiatul nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decesul”, a precizat SAJ Sibiu, potrivit Agerpres.

Şi purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan, confirmă că băiatul a decedat.

„Un echipaj SMURD cu medic şi echipajul SAJ Tălmaciu au intervenit de urgenţă în localitatea Turnu Roşu pentru a acorda asistenţă medicală unui minor inconştient în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au aplicat de îndată protocolul de resuscitare. Din nefericire, minorul în vârstă de 13 ani nu a răspuns manevrelor, astfel că medicul a declarat decesul acestuia”, a spus Andreea Ştefan.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri