Un bărbat din Argeș a fost înjunghiat de un prieten. În loc să anunțe poliția s-a dus acasă, a făcut un duș și s-a băgat în pat

Data publicării:
masini de politie pe o strada din romania
Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul înjunghiat acasă. FOTO: Shutterstock

Poliţiştii şi procurorii din judeţul Argeş anchetează un caz de tentativă de omor, după ce un bărbat şi-a înjunghiat amicul cu care consumase alcool. Victima nu a cerut ajutor, ci a mers acasă, a făcut un duş şi s-a băgat în pat, iar mama sa a fost cea care a văzut leziunile şi a cerut ajutor. Fiica femeii, aflată în alt judeţ, a sunat la 112, apelul ducând la intervenţia poliţiştilor, transmite News.ro.

„În seara zilei de 16 ianuarie a.c., poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 că un bărbat din comuna Vedea s-ar fi întors la locuinţa sa, prezentând răni în zona toracelui şi a abdomenului. La faţa locului au intervenit, pentru primele măsuri, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, stabilind preliminar că victima, bărbat de 51 de ani, ar fi avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, cu un vecin, împrejurare în care a suferit leziuni provocate cu un obiect tăietor-înţepător. Bărbatul care a suferit leziuni a fost transportat de urgenţă la spital, pentru îngrijiri”, informează, miercuri, oficialii Poliţiei Judeţene Argeş.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că bărbatul înjunghiat a mers acasă, a făcut un duş şi s-a băgat în pat, să doarmă, iar mama sa, care se deplasează cu ajutorul unui cadru, a văzut urme de sânge şi rana de pe corpul fiului său.

Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul înjunghiat acasă

Ea şi-a sunat fiica, aflată în alt judeţ, iar aceasta din urmă a sunat la 112. Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul înjunghiat acasă.

Vecinul victimei, un bărbat de 49 de ani, a fost depistat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări, iar miercuri el a fost reţinut.

Sursele citate au arătat că niciunul dintre cei doi nu a putut preciza un motiv concret pentru care s-a ajuns la această situaţie.

„În urma evaluării medicale a leziunilor victimei, precum şi a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârşire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, în care cercetările sunt desfăşurate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş”, mai transmite Poliţia Argeş.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri