Un bărbat din Argeș a fost reţinut după ce ar fi incendiat casa tatălui său

Data publicării:
masina de pompieri
Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din Ştefăneşti

Un bărbat de 39 de ani din oraşul Ştefăneşti, suspectat că a incendiat casa tatălui său, a fost reţinut de poliţişti.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

„Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 11 octombrie a.c., bărbatul în cauză ar fi incendiat mai multe obiecte vestimentare, generând un incendiu generalizat la locuinţa tatălui său. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se precizează în comunicatul IPJ Argeş.

Pompierii au intervenit, miercuri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din Ştefăneşti, potrivit Agerpres.

Locuinţa ardea generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, existând risc de propagare la anexele gospodăreşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane care prezenta atac de panică. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri