Un bărbat din Dolj a fost înjunghiat mortal în piept, din greșeală, de un alt bărbat care încerca să taie un miel

Data actualizării: Data publicării:
miel alb cu botul negr u pe un camp inverzit
Un bărbat din Dolj a fost înjunghiat mortal în piept, din greșeală, de un alt bărbat care încerca să taie un miel. Foto: Profimedia

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit sâmbătă după ce a fost înjunghiat în mod accidental în piept, de un alt bărbat în vârstă de 49 de ani, în timp ce sacrifica un miel la o stână din comuna Bratovoeşti, potrivit polițiștilor din Dolj.

„La data de 15 aprilie a.c., poliţişti ai Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o stână de animale, din comuna Bratovoeşti, un bărbat ar fi suferit vătămări în timpul sacrificării unui miel. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au constatat faptul că un bărbat de 49 de ani, din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, l-ar fi lovit accidental cu cuţitul, în zona pieptului, pe un alt bărbat, de 45 de ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul de 45 de ani a fost transportat la o unitate medicală unde, din păcate, a decedat ulterior”, precizează IPJ Dolj, citat de Agerpres.

Potrivit polițiștilor, la faţa locului au fost identificate mai multe persoane, printre care şi membri de familie ai bărbatului decedat, aceştia confirmându-le poliţiştilor „lipsa intenţiei în privinţa producerii leziunilor”.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului, mai menţionează informarea transmisă de IPJ Dolj.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri