Un bărbat din Giurgiu și-a bătut soția, apoi a încercat să dea foc casei. Un vecin a intervenit și a reușit să evite o tragedie

Data publicării:
A young woman protects herself by hand
Violență domestică. Foto: GettyImages

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Floreşti-Stoeneşti este cercetat penal pentru tentativă la distrugere şi violenţă în familie. El este acuzat că şi-a lovit soţia cu pumnii şi picioarele şi a încercat să incendieze anexele gospodăriei.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin Vale au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soţul său. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, în comuna Floreşti-Stoeneşti, judeţul Giurgiu, iar din primele cercetări a fost stabilit faptul că o femeie de 55 de ani, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi fost lovită cu pumnii şi picioarele, în zona capului, de către soţul său, un bărbat, de 48 de ani, pe fondul unui conflict spontan. Ulterior, bărbatul ar fi încercat să incendieze anexele gospodăriei, însă a fost împiedicat de către un vecin”, se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore , iar vineri instanța a decis plasarea lui sub controlul judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru tentativă la distrugere şi violenţă în familie.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri