Un club fără autorizaţie din București a fost închis. Mai multe localuri, amendate

Data publicării:
sector4

Un club din București, Sectorul 4, care nu avea autorizaţie de funcţionare a fost închis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar mai multe cluburi şi baruri au fost amendate de poliţiştii locali, majoritatea pentru că vindeau produse expirate şi pentru că în localuri se fuma.

sector4

În urma controalelor făcute de poliţiştii locali din Sectorul 4, același în care se afla Colectiv, au fost găsite nereguli în mai multe cluburi şi baruri, acestea fiind amendate în total cu 126.00 de lei. Cele mai mari amenzi au fost date pentru că erau vândute produse expirate, pentru că preţurile nu erau afişate, dar şi pentru că în localuri se fuma.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat, pentru News.ro, că la controale au participat o sută de poliţişti locali, care au constatat mai multe nereguli, printre care cea mai importantă a fost la un club care nu avea autorizaţie de funcţionare, motiv pentru care s-a dispus suspendarea activităţii, localul fiind şi amendat. El a precizat că a fost pentru prima dată când, imediat după s-a constatat că localul funcţiona fără autorizaţie, li s-a cerut clienţilor să părăsească acel club. 

Legat de faptul că în continuare în unele cluburi şi baruri se fumează, Daniel Băluţă a spus că şi din acest motiv sunt făcute frecvent controale inopinate în localuri. Primarul a precizat că în cazul în care un local este amendat de mai multe ori pentru că nu ia măsuri să nu fumeze clienţii în interior, acesta poate fi închis temporar.

Edilul a precizat că aceste controale vizează, în primul rând, siguranţa celor care frecventează aceste localuri, dar şi verificarea respectării de către operatorii economici a prevederilor legale şi a corectării oricăror nereguli, cu atât mai mult a celor grave, care pot pune în pericol siguranţa oamenilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri