Un copil de doi ani din Dolj a murit la petrecerea de ziua lui

Data actualizării: Data publicării:
banda de politie nu treceti
Un copil de doi ani a murit chiar de ziua lui. Băiatul, care locuiește la o stână, ar fi băut o soluție pentru deparazitarea animalelor pe care a găsit-o în curte. FOTO: Captură Digi24

Incident șocant într-o comună din Dolj. Un copil de doi ani a murit chiar de ziua lui. Băiatul, care locuiește la o stână, ar fi băut o soluție pentru deparazitarea animalelor pe care a găsit-o în curte.

VIDEO Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional.

Mama susține că nu știe de unde a apărut otrava, iar autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

Mama i-a organizat micuțului o mică petrecere cu tort, suc și invitați. La un moment dat, băiatul a ieșit să se joace în curte cu sora lui mai mare și atunci s-a întâmplat nenorocirea. Întreaga comunitate este în stare de șoc.

Anuța Albișoru – vecină: Copilul a alergat de colo până colo, la containere a fost otrava. Și-a pus mâna pe ea. Copilul e copil, nu știe că e otravă, că nu e otravă. Dar mama trebuie să răspundă de copii.

Adriana Tarță – mama: Era cu o sticlă în mână. Ce substanță era, nu știu. Nu știu de unde a apărut. Nici nu știu de unde e sticla, cum a ajuns acolo.  

Iulia Bușcă – localnică: Zice că nu le-a pus ea, că i le-a adus câinii. Fiind târlă acolo de oi, unde s-a întâmplat, sunt gunoaie în spate, și i-a fost frică de câini că i-a adus.

Necropsia copilului a arătat că acesta a murit după ce a băut o substanță toxică. Protecția Copilului s-a autosesizat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească dacă mama se face vinovată pentru neglijență în familie.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri