Un poliţist din Arad, reţinut pentru contrabandă cu țigări

Data actualizării: Data publicării:
catuse

Un poliţist din Arad a fost reţinut pentru 24 de ore, sâmbătă, alături de alţi patru suspecţi, în urma unor percheziţii care au avut loc în câteva localităţi din judeţ şi care priveau contrabandişti de ţigări, aproximativ 500 de pachete fiind descoperite doar în casa poliţistului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au făcut, sâmbătă, percheziţii la mai multe adrese din acest oraş şi în localităţi învecinate, vizând persoane suspectate de contranandă de ţigări netimbrate, între care şi un comisar-şef din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Cosmin Ionel Bratu, care este şeful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, Sighete Brigitte, a declarat pentru News.ro că au avut loc descinderi la 14 adrese, fiind găsite aproximativ 1.700 de pachete de ţigări netimbrate, din care 506 acasă la poliţist. Au mai fost ridicate cantităţi de tutun şi alcool, tot fără documente sau timbru.

Comisarul-şef i-ar fi aprovizionat pe ceilalţi suspecţi cu ţigări netimbrate, care erau vândute apoi localnicilor.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de contrabandă calificată, iar duminică vor fi prezentaţi unui judecător cu propunere de arestare.

Potrovit Biroului de presă al IPJ Arad, comisarul-şef este cercetat în acest moment pe linie disciplinară.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri