Un poliţist şi-a ucis iubita şi apoi s-a sinucis. Ce spun vecinii: "Era schimbat în ultimul timp"

Data actualizării: Data publicării:
politist

Anchetă la Oraviţa, în Caraş-Severin, unde un poliţist şi-a ucis iubita cu care avea un copil şi apoi s-a sinucis. Descoperirea a fost făcută de criminalişti, după ce mama agentului a sunat la 112 pentru că fiul nu îi răspundea la telefon. Poliţistul în vârstă de 37 de ani trecuse toate testele psihologice. 

Poliţistul şi-a înjunghiat mortal soţia de două ori în piept

Mama poliţistului a venit dimineaţa la uşa apartamentului fiului său, după ce acesta nu i-a mai răspuns la telefon. A bătut în zadar la uşă, aşa că a sunat la 112.

Cms. Șef Dinu Nicorici, purtător de cuvânt IPJ Caraș-Severin: O echipă de la ISU a venit la fața locului, a forțat ușa. Au fost găsite cele două cadavre în apartamentul respectiv.

Anchetatorii au constatat că bărbatul de 37 de ani şi-a omorât partenera, iar apoi s-a sinucis.

Laura Iancu, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin: Leziunile produse asupra polițistului TF sunt autoprovocate. Lovitura în inimă i-a fost fatală, cu un obiect contondent, posibil cuțit. De asemenea, și asupra concubinei sale, tot obiect contondent, posibil cuțit, în zone vitale: spate, inimă, multiple lovituri.

Polițistul lucra în structurile MAI din 2002. A trecut fără probleme toate evaluările psihologice, ultima în martie acest an. În schimb, vecinii spun că nu era la primul conflict cu iubita sa.

Vecină: Au auzit ceartă în continuu. Între ei doi, ceartă și bătaie o fost de ani de zile. Era schimbat în ultimul timp, parcă nici nu vorbea cu lumea pe drum. Probleme am auzit că aveau așa, în familie.

-Se certau mai des, mă gândesc că gelozie. Și vecinii spuneau.

-Cine era gelos?

-Bărbatul.

Femeia de 35 de ani lucra ca ospătar în Oravița.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri