Un șofer beat, fără permis, a intrat într-un sens giratoriu și s-a răsturnat cu mașina, în Ilfov

Data publicării:
masini de politie
Bărbatul de 47 de ani este cercetat de poliţiştii din Ilfov. FOTO: Shutterstock

Un bărbat de 47 de ani este cercetat de poliţiştii din Ilfov după ce a condus un autoturism, deşi nu are permis de conducere, şi a intrat într-un sens giratoriu de pe DN 5, în comuna 1 Decembrie, şi s-a răsturnat cu maşina. Poliţiştii au constatat că el avea o concentraţie de 1,01 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost rănit uşor în urma accidentului, transmite News.ro.

Accidentul a avut loc pe DN 5, în comuna 1 Decembrie, unde un autovehicul a intrat în sensul giratoriu, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Poliţiştii rutieri din Măgurele au constatat că, în urma evenimentului rutier, şoferul, un bărbat de 47 de ani, a fost rănit uşor.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a indicat valoarea de 1.01 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească din Bucureşti, unde i-au fost prelevate probe biologice. Poliţiştii rutieri din Măgurele au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere si respectiv conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, a transmis, luni, IPJ Ilfov.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri