Un șofer care avea mașina plină cu țigări a fost prins de polițiști după ce a provocat un accident

Data actualizării: Data publicării:
razie si masina de politie
Foto: Foto: INQUAM Photos/Daniel Stoenciu

Peste 3.000 de pachete de ţigări, presupuse a fi de contrabandă, au fost descoperite de poliţişti, în noaptea de luni spre marţi, într-un autoturism implicat într-un accident rutier pe DN 23, la Vulturu, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„La data de 26 iulie, în jurul orei 03,00, pe DN 23, pe raza localităţii Vulturu, un conducător auto care se deplasa din direcţia Brăila către Focşani, într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers, intrând apoi în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. (...) Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului, în primul autoturism s-a găsit o cantitate de peste 3.000 de pachete de ţigări presupuse a proveni din activităţi de contrabandă”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Potrivit poliţiei, în urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea uşoară a doi tineri de 22 şi 25 de ani, pasageri în cel de-al doilea autovehicul, care au fost transportaţi la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vrancea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri