Un tânăr de 16 ani din Harghita, dat dispărut în timp ce era la pescuit, a fost găsit mort

Data publicării:
ambulanta smurd
Tânărul a fost găsit mort în amenajarea hidrotehnică aflată la baza lacului de acumulare Zetea. FOTO: Shutterstock

Un adolescent de 16 ani, care a fost dat dispărut la pescuit, duminică, a fost scos la suprafaţă, luni, de pompieri, el fiind găsit decedat în amenajarea hidrotehnică aflată la baza lacului de acumulare Zetea, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, potrivit Agerpres.

„În această dimineaţă am fost solicitaţi de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita pentru căutarea unui tânăr de 16 ani, dispărut în amenajarea hidrotehnică de la baza lacului de acumulare Zetea. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială complexă de primă intervenţie şi comandă şi o barcă pneumatică, care a intervenit pentru căutarea persoanei, utilizând o barcă uşoară pusă la dispoziţie de către localnici. Totodată, a fost solicitat în sprijin şi echipajul de scafandri din cadrul Serviciului Salvamont Odorheiu Secuiesc. În urma căutărilor, tânărul a fost găsit şi scos la suprafaţă, însă, din nefericire, decedat”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISI Harghita, maior Alina Ciobotariu.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat, luni dimineaţa, că duminică seara poliţiştii din Odorheiu Secuiesc au fost sesizaţi că minorul, din localitatea Izvoare, a plecat la pescuit pe malul râului Târnava sub barajul de acumulare Zetea şi nu a mai revenit la domiciliu.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri