Un tânăr de 23 de ani din Iași, împușcat de fostul iubit al prietenei sale. Agresorul este căutat

Data actualizării: Data publicării:
politie masina

Un tânăr de 23 de ani a fost împușcat cu un pistol cu bile, luni seara, în parcarea unui centru comercial din Iași de fostul prieten al iubitei sale. Fata a fost cea care a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Agresorul este căutat de polițiști.

Incidentul a avut loc luni seară, în parcarea unui centru comercial de la marginea orașului Iași.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, o tânără a sunat la 112 și a spus că iubitul ei, în vârstă de 23 de ani, a fost împușcat cu un pistol cu bile de fostul ei prieten. Fata a cerut ajutor doar de la echipajele de poliție, explicând că nu este necesară și interventia unui echipaj medical.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit Ziarul de Iași, victima a fost rănită în zona gurii și la abdomen, dar a refuzat să fie transportată la spital. 

Agresorul a plecat imediat de la fața locului, iar polițiștii îl caută după ce au primit informații despre mașina în care se afla, un autoturism Alfa Romeo de culoare neagră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri