Un tânăr mascat cu cagulă a intrat într-o sală de jocuri din Iași și a furat 4.000 de lei. A fost prins cu focuri de armă

Data publicării:
barbat cu cagula pe fata
Un tânăr mascat cu cagulă a intrat într-o sală de jocuri din Iași și a furat 4.000 de lei. Foto: Profimedia

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce în cursul nopţii de marţi spre miercuri a intrat într-o sală de jocuri din Iași, a ameninţat casieriţa şi a fugit cu 4.000 de lei, bani care se aflau în sertar.

„Un apel la SNUAU - 112 a anunţat faptul că la o sală de jocuri din zona CUG, un bărbat cu cagulă şi cu spray iritant lacrimogen a ameninţat caseriţa, apoi i-a sustras toţi banii din sertar.Fiind direcţionaţi de către dispeceratul unităţii, jandarmii din echipa de intervenţie, s-au deplasat la clubul 'Nory Club' , în vederea căutării bărbatului, care a reuşit să scape, deşi poliţiştii au executat mai multe focuri de armă, pentru somarea acestuia. Jandarmii au intervenit imediat în sprijinul colegilor, identificând persoana suspectă şi procedând la urmărirea şi interceptarea acesteia”, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie Iaşi, citat de Agerpres.

Tâlharul a refuzat să se supună somaţiilor şi avertizărilor repetate ale jandarmilor. După câteva sute de metri a fost prins, imobilizat şi predat poliţiştilor, şi au recuperat şi suma de bani sustrasă, respectiv 4.020 lei.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,tâlhărie calificată", iar persoana, un tânăr de 19 de ani, din comuna Miroslava a fost preluată de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, fiind reţinută pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 17.01.2024, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Mulţumim camarazilor poliţişti pentru modul profesionist de acţiune şi spiritul de cooperare demonstrat şi îi felicităm totodată pe colegii noştri”, transmit cei de la IJJ Iaşi.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri