Un vasluian beat a rămas cu degetele blocate în sertarul din care voia să fure aur

Data publicării:
bijuterii de aur

Un bărbat care a încercat să jefuiască, luni seară, un magazin de bijuterii din centrul municipiului Vaslui a fost prins de vânzătoare cu degetele în sertarul cu aur în momentul în care întinsese mâna peste vitrină ca să ia din obiectele expuse spre vânzare. Ulterior, bărbatul, aflat în stare avansată de ebrietate, a fost ridicat de către poliţişti din magazin întrucât nu a mai putut să fugă.

bijuterii de aur

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, bărbatul a fost prins în timp ce încerca să fure obiecte din aur expuse la vânzare într-un magazin din centrul municipiului reşedinţă.

Vasluianul de 45 de ani a fost observat de către vânzătoare când, întins peste vitrina din sticlă, a încercat să bage mâna în sertarul cu bijuterii. În acel moment, femeia a închis sertarul şi i-a prins degetele bărbatului.

Ulterior, vânzătoarea a anunţat firma de pază şi Poliţia, care l-au găsit pe individ în incinta magazinului.

”Bărbatul se afla într-o stare vădită de ebrietate, acesta fiind, probabil, şi motivul pentru care nu a mai putut să fugă. Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Municipale Vaslui în vederea audierilor”, a declarat, luni, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonica.

În urma anchetei, poliţiştii vor stabili şi pentru ce infracţiune va fi cercetat bărbatul de 45 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri