VIDEO. Ce spun vecinii despre femeia găsită moartă în casă de un hoț

Data actualizării: Data publicării:
casa moarta

Un hoţ le-a dat de muncă poliţiştilor de la Ploieşti. Nu ca să îi dea de urmă, pentru că s-a dus singur la ei. Bărbatul i-a anunţat că a găsit o femeie moartă în casa unde intrase să fure. Mai bine de un an doar vecinii s-au întrebat unde a dispărut femeia de 41 de ani. Familia nu a mai căutat-o, iar Poliţia, deşi i-a bătut la uşă, nu a putut intra în locuinţă în lipsa unui mandat.

Sâmbătă noaptea, bărbatul, recidivist și recent eliberat din penitenciar, a fost convins că va intra într-o locuință părăsită. Pentru că locul așa arată: ca și cum nimeni nu mai locuiește aici. Cutia de scrisori era plină, în curte au crescut bălăriile, iar bărbatul a fost sigur că nimeni nu este înăuntru. A escaladat gardul și a intrat în locuință și, șoc, a descoperit cadavrul mumificat al proprietarei. Iar lângă femeie, și câinele era mort.

O zi i-a luat hoţului ca să îşi revină din şoc, şi, de teamă că ar putea fi acuzat de moartea femeii, a mers la poliţie şi a povestit totul. 

„Poliţiştii din Moreni ne-au informat că un bărbat din judeţul Dâmboviţa a sesizat faptul că ar fi pătruns într-o locuinţă din Ploieşti cu intenţia de a fura, însă în casa respectivă a găsit cadavrul unei persoane. În baza sesizării s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului şi a găsit cadavrul femeii”, a spus Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt IPJ Prahova.

Anchetatorii spun că cel mai probabil, femeia a murit în urmă cu un an, în această locuință, și tot de atunci vecinii povestesc că nu au mai văzut-o. Tot ei spun că femeia avea probleme psihice și că acesta ar fi și motivul pentru care nimeni din familia ei nu a mai căutat-o și nici nu a dat-o dispărută.

„Nu vorbea cu nimeni, avea un fel de autism, nu vorbea, nu saluta. Am înţeles că a devenit violentă, l-a agresat pe vecinul nostru. Au venit odată de la Poliţie, de la Procuratură şi au spus că nu au mandat”, a declarat o vecină.

„Ne-am gândit că o fi păţit ceva de n-o mai vedem. Sau eu am zis că o fi la spital, că avea ceva psihic, că o fi internată”, povestește o alta.

Problemele psihice ar fi şi motivul pentru care nimeni din familie nu a mai căutat-o pe femeie şi a fost găsită moartă de un bărbat care plănuia să îi fure din casă. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi încearcă să afle cum şi-a pierdut viaţa femeia de 41 de ani. Pe hoţul care, de nevoie, s-a denunţat îl cercetează pentru tentativă de furt.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
ADN-ul lui Alain Delon, solicitat într-o instanţă elveţiană pentru a determina o posibilă paternitate...
Pro FM
Shania Twain, adevărul despre legătura specială cu Jon Bon Jovi. „Îmi încălzește inima”
Film Now
Elizabeth Hurley are o siluetă impecabilă la aproape 59 de ani. Imaginile din vacanță au făcut furori pe...
Adevarul
Medicamentul foarte ieftin care poate să provoace o scădere în greutate de 14 kilograme într-o lună...
Newsweek
Cine sunt cei 450.000 de pensionari ce primesc 2.700 lei lunar, deși au cotizat mai puțin de 15 ani?
Digi FM
Bărbatul care și-a transformat tatăl mort într-un chatbot. Cum a ajuns clonarea digitală a decedaților o...
Digi World
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Digi Animal World
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această...
Film Now
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...